De site groeit

29 april 2015
door GardenStone
  • silde-nl

.

Hoewel deze site pas weer een aantal maanden online is, heeft het al een opmerkelijke hoeveelheid inhouden gekregen. Informatie over mijn boeken, een handvol vrije eBoeken, korte, fictieve verhalen, non-fictie artikelen, gedichten, een flink aantal albums met afbeeldingen, verdeeld over ingescande illustraties en foto’s die ik maakte. Verder links naar sites die ik waardeer, enige videos, een kleine selectie aan boeken uit mijn privĂ© bibliotheek, bedoeld om daar je aandacht op te vestigen. En dan nog enige interessante bestanden om te downloaden …

Desalniettemin … er ligt nog heel veel materiaal om toe te voegen. Maar vanaf nu zal dat duidelijk langzamer gaan. Het meeste op de site had ik al voorbereid, voordat de site weer online ging. Het vele andere materiaal dat nog wacht, moet eerst bewerkt, vertaald, e.d. worden, voordat het kan worden toegevoegd.

Share Button

Een bijdrage schrijven