You are currently viewing E-Boeken

E-Boeken

Van een aantal van de boeken die ik schreef is zowel een gedrukte versie als een e-book beschikbaar. Voor andere boeken heb ik een e-bookversie geweigerd, omdat dan bij sommige boekhandels in het internet en bij Google te veel wordt getoond in de ‘view inside’-optie. (Het kan zijn dat dit ondertussen veranderd is, ik heb het de laatste tijd niet gecontroleerd).
Als ik romans zou hebben geschreven, had ik er zeker ook e-books va alle gemaakt. Maar voor non-fictie is het een beetje lastig, aangezien velen, die iets in een boek willen zoeken, het gratis zouden vinden in de lange ‘view inside’ – dat zou de verkopen verminderen, en de verkoop is sowieso al laag. Dat is inherent aan het soort boeken dat ik schrijf.
Hoe dan ook, dit hele ‘palaver’ kwam in me op, omdat ik (met slechts kleine wijzigingen) de Nederlandse editie van mijn boek over Mercurius-Wodan, dat vanaf vandaag ook als e-book verkrijgbaar is, opnieuw heb uitgegeven. Het kan worden gekocht in elke goede boekhandel die ook e-books aanbiedt – goede boekwinkels zijn degenen die mijn boeken in hun programma hebben. …lach

Leave a Reply

Loading...