Je bekijkt nu Werk in langzame voortgang

Werk in langzame voortgang

Laat onderstaande tekst voorlezen door een kunstmatige stem

Momenteel zijn er drie technische problemen op de site die aandacht behoeven:

1. Zoals je misschien aan de rechterkant van deze pagina ziet, tonen de pictogrammen onder de tekst ‘Over mij’ niet meer de desbetreffende sociale platforms, alleen de kleuren zijn overgebleven. Daarom is daaronder een tweede ‘About Me’-widget toegevoegd … dat is voor testdoeleinden.
Het probleem intussen werd bevestigd als een bug en er werd een software-update beloofd. Welnu, als je die pictogrammen weer correct ziet, is het probleem opgelost, en ik hoop dat dit snel zal gebeuren.

2. Een ander probleem betreft de ‘Live Chat’-knop aan de rechterrand. Omdat er teveel spam in de chat werd gepost, heb ik die ‘chat’ tijdelijk gedeactiveerd. Ik heb Jeff Star, de programmeur van deze chattool, gevraagd om een ​​soort captcha te implementeren, om de spam te verminderen. Hij heeft het op zijn TODO-lijst gezet. Ik zal wekelijks kijken of het gerealiseerd is. Het kan zeker een maand of zo nodig hebben. Als het naar mijn mening te lang duurt, zal ik rondkijken voor een andere Live Chat-plug-in.

3. Sinds enige tijd bied ik bezoekers aan om teksten op deze site voor te laten lezen. Een kleine pijl aan het begin van de tekst geeft dat aan. Eenmaal begonnen, moet je echter tot het einde luisteren, of stoppen door ergens buiten de tekst te klikken. Eenmaal gestopt en opnieuw begonnen, begint het voorlezen weer vanaf het begin Er is geen optie ‘Pauze’. Ik heb de programmeur geschreven om zo’n optie te implementeren, maar kreeg tot nu toe geen antwoord.
Ondertussen ben ik op zoek geweest naar een andere TTS (tekst naar spraak) plugin, maar dat is nog niet gelukt. Ik heb de payware ‘Speaker’-plug-in geprobeerd, maar dat mislukt op deze meertalige site.

Tot zover deze drie zaken.

Geef een antwoord