Je bekijkt nu Signeren en inpakken

Signeren en inpakken

Af en toe bestellen mensen een van mijn boeken bij mij en zolang ik er wat op voorraad heb, worden die bestellingen ook verwerkt. Eigenlijk wordt het papierwerk en het financiële aspect door mijn vrouw gedaan en hoef ik alleen de boeken te signeren en in te pakken. Soms komen bestellingen aan via onze kleine online shop bij HG-Shop. (De H en de G zijn de eerste letters van mijn vrouw’s en mijn naam). De meeste bestellingen komen binnen via email of via privéberichten aan mij op Facebook. Omdat mijn vrouw en ik hebben besloten om de online shop te beeindigen nadat de meeste boeken op voorraad zijn verkocht, zal het signeren dan ook eindigen. Maar het kan nog wel één of een paar jaar duren voordat dat punt is bereikt.
Ondertussen ga ik, zoals je op de foto kunt zien, ijverig door met het signeren en inpakken van boeken. 😉

Geef een antwoord

Loading...